It giet oan!

It giet oan!

It giet oan!

It giet oan!!

Tja, die woorden willen we al jaren wel weer eens horen uit de mond van de voorzitter van de elfstedencommissie. Heel graag zelfs! Ik heb het geluk dat ik al heel wat Friese winters heb meegemaakt. De Elfstedentocht is geweldig om mee te maken. Eén groot feest! 

Als er een flink pak sneeuw is gevallen en het ijs op de sloten en meren ligt, is het fantastisch om buiten te zijn. De natuur is dan magisch! Zeker als het een langere tijd goed gevroren heeft en de Waddenzee ook met een dikke laag ijs is bedekt is. Je niet weet wat je ziet. Het lijkt dan wel een buitenaards landschap!

Wanneer?

Dit kan ik helaas niet van te voren plannen, maar ga er van uit dat het – als het kan – eind januari/ begin februari 2022 gaat gebeuren. Als het zover is dan neem ik je graag mee naar het Wad om een hele dag buiten te zijn en prachtige platen te maken. Ik ken het Wad op mijn duimpje en ik kan onder alle omstandigheden een prachtig programma aanbieden. We volgen het licht en ik neem je mee naar mijn favoriete locaties. 

Voor wie?

Laten we duidelijk zijn: deze winter Wad excursie is niet voor mietjes. Ik verwacht dat je bereid bent om 07:00 uur ’s ochtends bij -10 C° en een gierende oostenwind op het Wad te zijn. Volgens Piets gevoelstemperatuur kan het dan wel -20C° zijn. Gelukkig kun je je daarop kleden en op voorbereiden. Je krijgt van tevoren uitgebreide kleding- en fotografieadviezen om er een succes van te maken.

Aanmelden

Je kunt alleen aan deze speciale workshop meedoen als je al eerder een workshop bij mij gevolgd heb en je van tevoren intekent. Dit doe je door de workshop online op de website van te boeken. Zodra de omstandigheden goed zijn krijg je een betalingsverzoek. Tot die tijd ben je niets verplicht.

Aantal deelnemers

Er kunnen aan deze workshop maximaal 6 mensen deelnemen. Als de corona maatregelen het toelaten dan zullen we proberen om zoveel mogelijk te carpoolen tussen de locaties. Ga er echter van uit dat je je eigen vervoer moet hebben.

Persoonlijke begeleiding 

Ik werk graag met kleine groepen zodat ik iedereen op zijn/ haar niveau individueel en als groep kan begeleiden. Ik vind het mooi als er interactie ontstaat tussen de cursisten. Vaak is het leuk om door elkaar geïnspireerd te raken en samen te genieten van de mooie omgeving. Door je open te stellen voor het landschap en elkaar haal je het meeste uit deze workshop.

Prijs: €99,- per persoon

Inclusief

  • Een serie kleding en fotografie adviezen krijg je in de vorm van een klein e-book van tevoren toegestuurd
  • Een ochtend fotograferen in een magisch Waddenlandschap (ongeveer 07:00 uur tot 12:00 uur). We sluiten de ochtend af met snert en rijk belegde broodjes
  • Persoonlijke en intensieve begeleiding
  • Koffie/ thee/ chocolademelk/ snackbreak/ Erwtensoep en broodjes

Aantal deelnemers: minimaal 4, maximaal 6

Niveau: Beginnend en ervaren fotografen

Benodigdheden: camera, statief en geschikte kleding

Share post:

  • /

Interesse?

separator2

Boek via het inschrijfformulier.

Inschrijven