It giet oan!

It giet oan!

It giet oan!

It giet oan!!

Tja, die woorden willen we al jaren wel weer eens horen uit de mond van de voorzitter van de elfstedencommissie. Heel graag zelfs! Ik heb het geluk dat ik al heel wat Friese winters heb meegemaakt. De Elfstedentocht is geweldig om mee te maken. Eén groot feest! 

Als er een flink pak sneeuw is gevallen en het ijs op de sloten en meren ligt, is het fantastisch om buiten te zijn. De natuur is dan magisch! Zeker als het een langere tijd goed gevroren heeft en de Waddenzee ook met een dikke laag ijs is bedekt is. Je niet weet wat je ziet. Het lijkt dan wel een buitenaards landschap!

Wanneer?

Dit kan ik helaas niet van te voren plannen, maar ga er van uit dat het – als het kan – eind januari/ begin februari 2021 gaat gebeuren. Als het zover is dan neem ik je graag mee naar het Wad om een hele dag buiten te zijn en prachtige platen te maken. Ik ken het Wad op mijn duimpje en ik kan onder alle omstandigheden een prachtig programma aanbieden. We volgen het licht en ik neem je mee naar mijn favoriete locaties. 

Voor wie?

Laten we duidelijk zijn: deze winter Wad excursie is niet voor mietjes. Ik verwacht dat je bereid bent om 07:00 uur ’s ochtends bij -10 C° en een gierende oostenwind op het Wad te zijn. Volgens Piets gevoelstemperatuur kan het dan wel -20C° zijn. Gelukkig kun je je daarop kleden en op voorbereiden. Je krijgt van tevoren uitgebreide kleding- en fotografieadviezen om er een succes van te maken.

Aanmelden

Je kunt alleen aan deze speciale workshop meedoen als je je van tevoren intekent. Dit doe je door de workshop online op de website van Photo United te boeken. Zodra de omstandigheden goed zijn krijg je een email met een link om te betalen. Tot die tijd ben je niets verplicht.

Aantal deelnemers

Er kunnen aan deze workshop maximaal 8 mensen deelnemen. Als de omstandigheden het toelaten dan zullen we proberen om zoveel mogelijk te carpoolen tussen de locaties. Ga er echter van uit dat je je eigen vervoer moet hebben.

Prijs: €135,- per persoon

Inclusief

  • Een serie kleding en fotografie adviezen krijg je in de vorm van een klein e-book van tevoren toegestuurd
  • Een hele dag fotograferen in een magisch Waddenlandschap (ongeveer 07:00 uur tot 17:00 uur)
  • Persoonlijke en intensieve begeleiding
  • Koffie/ thee/ chocolademelk/ snacks/ snackbreak (2x)/ lunchbreak

Geïnteresseerd? Klik hier om te -> boeken

Aantal deelnemers: minimaal 4, maximaal 8

Workshopleider: Hillebrand Breuker

Niveau: Beginnend en ervaren fotografen

Benodigdheden: camera, statief en geschikte kleding

Intensieve en persoonlijke begeleiding

Wat bij Photo United voorop staat, is het genieten van je omgeving, geïnspireerd raken door onze onderwerpen en elkaar, maar ook plezier beleven aan onze mooie hobby. Er wordt van de cursist een proactieve houding verwacht, zodat er een goede interactie ontstaat tussen cursist en workshopleider en de groep als geheel.  Er wordt verondersteld dat je enige basiskennis hebt en dat je je foto’s correct kunt belichten. Zo haal je het meeste uit deze enerverende Wadden workshop.

Share post:

  • /

Interesse?

separator2

Boek via het inschrijfformulier.

Inschrijven