Privé workshop per boot in het Nationaal Park de Alde Feanen

Privé workshop per boot in het Nationaal Park de Alde Feanen

Een beleving om nooit te vergeten!

Privé workshop per boot in het Nationaal Park de Alde Feanen

Tijdens deze privé workshop neem ik u graag mee door het prachtige Nationaal Park de Alde Feanen in het hart van Friesland. Ik ben gastheer van dit park en ik ken alle hoeken en gaten als mijn broekzak.

In de Alde Feanen komen veel bijzonder dieren, vogels en planten voor. De zeearend, otter, visarend, roerdomp en ijsvogel bijvoorbeeld. Met mijn kleine bootje kunnen we op de plekken komen waar de kans het grootst is dat we ze gaan zien.

Het is mogelijk om vanaf Warten, Eernewoude te beginnen. Vanaf het startpunt neem ik u mee het park in en we gaan naar locaties die alleen over het water bereikbaar zijn. We varen over de poelen en door de petgaten naar prachtige plekjes die nog weinig mensen gezien hebben.

Mijn bootje biedt ruimte aan maximaal 3 passagiers. Het tarief voor deze foto vaar excursie bedraagt slechts €125,-. Er geldt geen toeslag voor meer of minder passagiers! Gemiddeld duurt een vaar workshop ongeveer 3 uur. Het tarief is inclusief koffie/ thee/ water/ koek/ snack en uiteraard een gepassioneerde excursieleider .

Share post:

  • /

Interesse?

separator2

Boek via het inschrijfformulier.

Inschrijven