The dream

The dream

The dream

Is het jouw droom om ooit een Siberische tijger, sneeuwpanter of Amoer luipaard voor de lens te krijgen? In het wild is de kans vrij klein dat je ze ooit gaat zien. Wij bieden je de kans om deze dieren tijdens een 8-daagse fotografiereis naar Amerika schitterend te fotograferen.

Naast deze droomsoorten zijn er nog veel meer mooie soorten die je zou kunnen fotograferen. Wat denk je van wolven, rode lynx, poema, poolvos en nog veel meer prachtige dieren.

We gaan naar de Triple “D” ranch in Montana, USA. Het is een bijzondere locatie die eigendom is van de familie Deist. De Deist’s runnen hun ranch al meer dan 25 jaar.

De ranch biedt haar services aan, aan professionele fotografen en filmploegen. We bevinden ons in goed gezelschap. Veel scenes uit bijvoorbeeld National Geographic Wild, BBC Wildlife, Disney en Discovery Channel zijn hier opgenomen. De eigenaren en de dierenbegeleiders van de ranch hebben jaren ervaring in het begeleiden van fotografen bij het maken van “het” shot. Ze kennen het gedrag van hun dieren als geen ander en ze zijn flexibel in het aanbieden van mogelijkheden. Wil je een wolf op een rots, een drinkend sneeuw luipaard of een door de sneeuw rennende Siberische Tijger? Geen probleem! Het kan. Triple D Ranch is een van de allerbeste plekken ter wereld om een aantal prachtige roofdieren voor de lens te krijgen.

The program

De reis is een 9 daagse fotoreis. Op locatie hebben we 15 shoots in 5 dagen (3 shootsper dag). Er is een weatherday/ reservedag voor als er bijvoorbeeld een workshop uitgesteld moet worden vanwege het weer. Deze dag kun je eventueel ook gebruiken om je beelden te bewerken of extra shoots te boeken zodat je nog meer wildlife kunt fotograferen.

Het exacte programma wordt in verband met wisselende weersomstandigheden op locatie ingevuld. Je gaat echter zo goed als zeker de volgende soorten fotograferen: Siberische tijger, amoer luipaard, sneeuwpanter, wolven, de poema (mogelijk met kittens)

The deal

Het normale tarief voor het fotograferen van 15 diersoorten is € 4750,-. Dan komen daar de kosten voor vliegveld- en locatietransfers met een comfortabele 4wheel drive en volpension nog bij. Wij hebben echter met “Triple D” een deal kunnen sluiten waarbij we deze reis voor ruim € 1250,- onder het commerciële tarief kunnen aanbieden.

Jouw investering voor deze fantastische fotoreis is € 4250,- per persoon.  Hierbij gaan we uit van een gedeelde 

Aantal deelnemers gelimiteerd tot een Maximum van 10 deelnemers. De reis gaat door bij een deelname van minimaal 6 deelnemers.

Wanneer:    13 t/ 21 december 2021


InclusiefExclusief
Alle overnachtingen met ontbijt Intercontinentale vlucht naar Montana
Alle airport en locatie transfers met een comfortabele 4wheel driveDiner
15 workshops/ shoots ter waarde van €4750,-Eventueel extra te boeken shoots
Begeleiding door 2 professionele fotografen Persoonlijke uitgaven
Uitgebreide reader met tips & tricks voor wildlifefotografie
Voorbereidingsdocument met alle belangrijke aandachtspunten voor de reis naar Amerika
Voorbereiding/ kennismakingsmiddag
Boekingskosten (€15,-)
Kosteloos single gebruik van een twee persoonskamer

Boek deze reis hier!Note: De garantievoorwaarden van het STO garantie fonds zijn van toepassing op deze reis.

Share post:

  • /

Interesse?

separator2

Boek via het inschrijfformulier.

Inschrijven