Waddenlicht

Waddenlicht

Achter de dijk is het magisch!

Waddenlicht

Het Wad is een prachtig natuurgebied dat een enorme aantrekkingskracht heeft op heel veel mensen. Je vindt er rust en ruimte om de beslommeringen van alledag van je schouders af te laten glijden. Een dagje op het Wad geeft je een enorme mentale energie injectie. 

Het gebied is een enorme magneet voor kunstenaars. Het licht boven het Wad is bijzonder fotogeniek. Kijk naar het licht en voel de wind. Het danst, gromt, streelt, lacht en pakt je beet en laat je niet meer los! Het Wad dat moet je beleven. Stap over de dijk en geniet van de bijzondere natuur. 

Ik kom al jaren op het Wad. Als kleine jongen liep ik al aan de hand van mijn vader tussen de slenken over de drooggevallen Wad bodem. Nu geef neem ik jou graag mee voor een mooie fotografie workshop “Waddenlicht”.  

Compositie, belichting en het werken met filters voor landschapsfotografie komen uitgebreid aan bod tijdens deze workshop. We vergeten echter de mooie details van de Waddenbodem, de paaltjes, schelpen, krabbetjes en alle andere mooie ontwerpen natuurlijk niet.  

We starten de workshop met een kop koffie of thee en wat lekkers. Tijdens de kennismaking bespreken we het programma. Aansluitend lopen we een paar honderd meter naar de vloedlijn. We zullen deze avond optimaal gebruik maken van het licht en de weersomstandigheden waarbij  toewerken naar een prachtige (hopelijk ) zonsondergang en het blauwe uurtje. 

Intensieve en persoonlijke begeleiding 

Wat voorop staat, is het genieten van je omgeving, geïnspireerd raken door onze onderwerpen en elkaar, maar ook plezier beleven aan onze mooie hobby. Er wordt van de cursist een pro actieve houding verwacht, zodat er een goede interactie ontstaat tussen cursist en workshopleider en de groep als geheel.  Zo haal je het meeste uit deze enerverende workshop aan één van de mooiste stukjes Wad van Nederland. 

Locatie: Waddenzee in de omgeving van Ternaard 

Datum 1: zondag 14 maart 2021

Tijdstip 1: 16:30 – 19:00 uur

 

Datum 2: zondag 16 mei 2021

Tijdstip 2: 18:30 – 22:00 uur

Aantal deelnemers: maximaal 8 

Niveau: Beginnende en ervaren fotografen 

Inclusief: koffie/ thee, snack, water

Prijs: €85,-

 

Schrijf je in voor deze workshop! Klik hier op ->  boeken

 

Prijs: €85,-: 063805 6977 

Share post:

  • /

Interesse?

separator2

Boek via het inschrijfformulier.

Inschrijven