Fotografeer de Herfst!

Fotografeer de Herfst!

Duis lorem urna, porta gravida

Fotografeer de Herfst!

Laat je inspireren door de mooie kleuren en geniet van de bijzondere sfeer van de herfst. Ga met Hillebrand Breuker op pad om prachtige beukenlaantjes, mooie paddenstoelen, gekleurde bladertapijten en allerlei mooie vormen en kleuren te fotograferen. De herfst is bij uitstek het seizoen om lekker creatief aan de slag te gaan.

Locatie

Ik neem je graag mee naar het eeuwenoude Landgoed de Slotplaats bij Bakkeveen. Het is een mooi gevarieerd bos met mooie beukenlaantjes. De oudste beuken zijn hier wel 250 jaar oud. In deze tijd van het jaar zijn hier veel mooie paddenstoelen te vinden.

We gaan aan de slag met verschillende lenzen en lampjes, reflectoren, flitsers en allerlei leuke technieken zoals stacking & panorama stitching om verrassende foto’s te maken.

Tijdens de workshop ben je zeker niet verplicht om een bepaalde stijl van fotografie aan te nemen. Ik zal je zeker stimuleren om vooral zelf op zoek te gaan naar creatieve beelden. Natuurlijk help ik je daarbij door je verschillende ideeën aan te reiken.

Programma

De ochtend begint met een goede kop koffie of thee. We maken even kennis met elkaar en ik neem het programma met jullie door. Dan kunnen ook gelijk de verwachtingen en specifieke aandachtspunten besproken worden. Aansluitend gaan we gelijk gebruik maken van het eerste licht om op een aantal mooie plekken te fotograferen.

Tijdens de koffiepauze (of warme chocolademelk) bespreken we de eerste beelden en delen we ervaringen en is er gelegenheid om vragen te stellen. Vervolgens gaan we weer op zoek naar nieuwe onderwerpen en thema’s. Aan het eind van de workshop is er een korte nabespreking

Zaterdag 6  november  2021       07:30 – 12:00 uur VOL!

Inclusief:

  • Koffie/ thee/ warme chocolademelk, snacks
  • Een ochtend fotograferen op een prachtig landgoed
  • Je leert creatieve fotografietechnieken zoals het werken met lampjes, reflectoren, verschillende witbalans instellingen, panorama opnames en fotostacking

Aantal deelnemers: minimaal 3, maximaal 5 VOL!

Workshopleider: Hillebrand Breuker

Niveau: Beginnend en ervaren fotografen

Kosten: €65,- per deelnemer

Voor wie is deze workshop?

Voor iedere fotograaf die het leuk vindt om zich te laten inspireren tot het maken van bijzondere herfstfoto’s. Je hoeft voor deze workshop geen uitgebreide of dure camera uitrusting te hebben. Ook met een standaard camera en één lens kun je uitstekend uit de voeten. De beste camera is de camera die je bij je hebt en mijn motto is eigenlijk: ”het is maar net hoe je het ziet!” en “een ander standpunt geeft een nieuw perspectief”.

 

Share post:

  • /

Interesse?

separator2

Boek via het inschrijfformulier.

Inschrijven