“Pop up” workshop per boot in de Alde Feanen

“Pop up” workshop per boot in de Alde Feanen

Duis lorem urna, porta gravida

“Pop up” workshop per boot in de Alde Feanen

Tijdens deze pop up workshop neem ik u graag mee door het prachtige Nationaal Park de Alde Feanen in het hart van Friesland. Ik ben gastheer van dit park en ik ken alle hoeken en gaten als mijn broekzak.

In de Alde Feanen komen veel bijzonder dieren, vogels en planten voor. De zeearend, otter, visarend, roerdomp en ijsvogel bijvoorbeeld. Met mijn kleine bootje kunnen we op de plekken komen waar de kans het grootst is dat we ze gaan zien.

e boottocht start vanuit Warten en we gaan naar locaties die alleen over het water bereikbaar zijn. We varen over de poelen en door de petgaten naar prachtige plekjes die nog weinig mensen gezien hebben.

Mijn bootje biedt ruimte aan maximaal 2 mensen.

Share post:

  • /

Interesse?

separator2

Boek via het inschrijfformulier.

Inschrijven