“Pop up” Workshop Fields of Gold!

“Pop up” Workshop Fields of Gold!

Speciaal voor jou. Op maat gemaakt.

“Pop up” Workshop Fields of Gold!

De Fields of Gold van Nederland liggen in Noord Groningen. Uitgestrekte koolzaadvelden. Prachtig!

Tijdens deze privé workshop neem ik je graag mee naar dit prachtige gebied. Als je hier voor het eerst komt dan kun je uren rondrijden zonder dat je echt tevreden bent over de foto’s. Door de uitgestrektheid van het gebied mis je kansen. Het koolzaad is er natuurlijk wel, maar de echt mooie plaatjes in het perfecte licht zijn iets anders. Dat is zoeken, voorbereiden en dan gebruik maken van de kansen die zich voordoen. Die voorbereiding heb ik al voor je gedaan. Voordat we op pad gaan ben ik al verschillende keren op de locaties geweest zodat ik een mooie route langs de beste locaties heb voorbereid. Geen zoektocht, maar genieten van het landschap en mooie plaatjes maken. 

Een privé workshop is een fotografie workshop op maat, die volledig voldoet aan jouw wensen

Voorafgaand aan de workshop krijg je alvast tips en trucs en stuur ik je een paklijst voor de spulletjes die je kunt meenemen. Over sommige dingen zul je misschien wel verbaasd zijn 😉

Een privé workshop is niet alleen hard werken, maar vooral ook een uitje. Ik zorg ervoor dat je inhoudelijk volgende leert, maar dat de inwendige mens ook goed verzorgd wordt. We werken in een ontspannen sfeer aan je leerdoelen. Geen enkele vraag is (te) gek!

Enkele dagen na de workshop bespreken we de “tips & tops” van een serie foto’s tijdens een online feedback sessie. 

Note: Deze workshop is alleen te boeken voor de laatste week van april of de eerste week van mei! Bij slecht zoeken we samen naar een alternatieve datum. We gaan voor de “mooi weer” plaatjes

Nb. Tijdens de dagworkshop krijgt u natuurlijk ook een picknickstyle lunch of diner met belegde broodjes en soep + zuivel en fruit. Vanzelfsprekend kan ik rekening houden met dieetwensen.

Share post:

  • /

Interesse?

separator2

Boek via het inschrijfformulier.

Inschrijven