Privé Workshop Landschapsfotografie

Privé Workshop Landschapsfotografie

Speciaal voor jou. Op maat gemaakt.

Privé Workshop Landschapsfotografie

Ik geef al ruim 15 jaar fotografie workshops en ik merk dat veel mensen behoefte hebben aan persoonlijke begeleiding. Een groepsworkshop is voor hen om uiteenlopende redenen niet de manier om de echte verdieping in de fotografie te vinden. Deze mensen hebben juist die behoefte aan iemand die ze in alle rust dingen uitlegt, herhaalt, inspireert en  motiveert om zich verder te ontwikkelen. 

Tijdens een privé workshop gaan we aan de slag met jouw leerwensen. Je kunt je workshop inrichten zoals je zelf wilt. De locatie, onderwerpen en tijdsduur zijn helemaal toegespitst op jouw behoefte.  We kunnen een dagdeel, een dag of een aantal dagen inplannen. Dit kunnen praktijk sessies, maar ook videolessen (incl. nabewerking in Lightroom) of een combinatie daarvan zijn.

Populaire locaties voor de privé workshops zijn de Friese Waddenkust, de IJsselmeer kust, Nationaal Park de Alde Feanen en het Drents Friese Wold (Kale Duinen). Thema’s die vaak aan de orde komen zijn: belichting, filtergebruik, cameratechniek, lange sluitertijden, compositie, avond- en nachtfotografie, fotobewerking in Lightroom, storytelling en planning met Photopills. 

Een privé workshop is een fotografie workshop op maat, die volledig voldoet aan jouw wensen

Veel mensen die een privé workshop volgen, knopen een paar dagen aan hun verblijf in Friesland vast. Een beetje vakantie. Heerlijk! Als je dit ook overweegt dan kan ik je natuurlijk op weg helpen met een goede B&B en goede tips voor mooie fotolocaties.

De kosten van een privé workshop zijn natuurlijk afhankelijk van de definitieve invulling, maar je kunt al starten met de volgende basismodules:

Dagdeel:                                                                         €99,-/ €175,- * 

2 dagdelen op 2 verschillende dagen:                     €175,-/ €250,- *

 

* Tarieven bij 1 of 2 deelnemers

Samenvatting

Een privé workshop is een workshop op maat die je zelf kunt samenstellen. Locatie, datum, tijdstip en leerdoelen worden tijdens de intake besproken.

Inclusief

  • Intake
  • Praktijk
  • Video feedback

Tijdens de praktijksessie krijg je koffie/ thee, water en wat lekkers.

Exclusief

  • Vervoer naar de locatie
  • persoonlijke uitgaven

Nb. Tijdens de dagworkshop krijgt u natuurlijk ook een picknickstyle lunch of diner met belegde broodjes en soep + zuivel en fruit.

Share post:

  • /

Interesse?

separator2

Boek via het inschrijfformulier.

Inschrijven